OM OSS

OM STIL HIT & DIT

Vi erbjuder våra kunder olika former av inredningsuppdrag, en webbutik och ett showroom i mysiga, pittoreska Mariefred.

Vi tror att våra hem är den mest viktiga platsen, där vi vill mysa och ha trevligt med familj och vänner. Vi har därför som vision att det ska finnas något för alla. Något som sätter personlig prägel på ditt hem. Oavsett om det gäller små ljuslyktor, färgglada kuddar eller mysiga filtar till vardagsrummet eller om du inte får till den där välkomnande känslan i hallen, så vill vi gärna hjälpa dig att uppfylla dina önskningar och få till det så mysigt och hemtrevligt som möjligt.

Välkommen in till vår butik!

Om du vill klicka hem dina favoriter hemifrån soffan, så kika in på www.stilhitochdit.se. Har du vägarna förbi Mariefred, så är du välkommen att besöka vår Butik/showroom, som är ett hemtrevligt showroom/inredningsbutik med möbler, textiler, detaljer, belysning och övrig inredning. Nu är butiken öppen för bokade besök. Vi öppnar gärna för dig, så boka ett besök! Tveka inte att kontakta oss på mail: malin@stilhitochdit.se eller telefon: 073-1079410.

Adressen är; Ekarna, Mariefred (vid Hjorthagen).

Visst är inredning kul, men inte alltid så enkelt, eller hur? Får du inte till den mysiga känslan, behöver du tips på förvaring, svårt att välja färg till barnrummet eller vill du ”bara” möblera om? Vare sig du behöver hjälp med homestaging, styling, konsultationer, helhetslösningar eller små detaljer, tveka inte att höra av dig till vår inredare Malin. Läs mer om våra tjänster under fliken INREDNINGSTJÄNSTER.

 


 

VÅR HISTORIA

stil hit & dit´s historia började i Stockholm 2011. Efter att i stort sett hela mitt liv ha drömt om att jobba med inredning så startade jag, Malin, företaget. Jag tog steget att lämna mitt arbete inom barnomsorgen och vågade börja leva min dröm! Mycket svett och tårar (oftast bara glada) under resans gång, har idag äntligen slutat med att jag kan jobba med mitt största intresse och hobby!

Jag är en inredningstokig tjej som älskar allt som har med inredning att göra. Det har jag alltid gjort, kommer fortfarande ihåg mina föräldrars ”glada” kommentarer och uttryck när jag ville möblera om i mitt rum IGEN, för andra gången, samma vecka… Även att min mamma har ett stort intresse för inredning, har nog gjort att jag ”levt in i det”.

Idag är jag 32 år och har ägnat mig åt inredning i snart nio år. Jag utbildade mig till inredare 2007. Under och efter min utbildning arbetade jag hos färghandlare, byggvaruhus och butiker för att lära mig allt om en inredares vardag. Färger, former, material, styling, trender, osv. Jag driver stil hit & dit, jobbar med både butiken och har också nöjet att jobba som inredare hos oss. Man brukar säga att man måste tycka om det man gör för att det ska bli bra och jag älskar det jag arbetar med! Välkommen till oss!