INREDNINGSTJÄNSTER

Nedan ser du vilka inredningstjänster vi erbjuder. Hittar du inget alternativ som passar dig? Tveka inte att kontakta oss för ett skräddarsytt paket och kostnadsfri offert!

INREDNINGSKONSULTATION

Inredningskonsultationer vänder sig till dig som vill göra en stor del av arbetet själv, skapa sitt eget drömhem eller styla ditt hem inför en försäljning av din bostad, allt efter en konkret åtgärdsplan. Vi går tillsammans igenom bostaden under ett eller flera möten, beroende på hur stor omfattning stylingen gäller. Vid det första kostnadsfria mötet gör inredaren ett hembesök hos dig och du talar om vad just ditt inredningsbehov och önskemål är. Du får fylla i ett formulär och vi bläddrar b la i inredningstidningar tillsammans för att se vad du inspireras av. Sedan bokar vi in ett presentationsmöte, då vi återkommer med en moodboard och åtgärdsplan samt förslag på eventuell inköpslista för ditt hem.

Pris: 750 kr/timme. Efter första kostnadsfria mötet så får du en offert på arbetet i ditt hem.

(Ni kan också efter att ni fått åtgärdslistan välja ni att utföra åtgärderna på egen hand eller så anlitar ni oss för att göra det, helt eller delvis. Omfattningen avgör ni. Självklart får ni en offert på ett eventuellt fortsatt arbete).

 

NÄTBASERAD INREDNINGSKONSULTATION

Här erbjuder vi dig konsultation via mail eller skype, t.ex om hur du kan skapa ditt drömhem eller styla din bostad inför en försäljning. Du mailar Malin bilder på det rummet eller rummen, i  olika vinklar, som du vill ha hjälp med. Samt beskriver dina önskemål så detaljerat du kan. Du får också fylla i ett formulär med lite frågor om dina önskemål med konsultationen, budget, färger, vilken känsla och stil som du önskar i rummet. Vi återkommer med en moodboard, åtgärdsplan, där du får förslag på hur du själv utifrån vår beskrivning kan inreda ditt hem. Förslaget innehåller bl.a. möblering, ljusstättning, kulörval och förslag på eventuella inköp.

Pris: Fast pris 699 kr/rum & förslag.

HOMESTYLING

Behöver du hjälp att styla ditt hem inför en försäljning? På ett elegant och stilfullt sätt lyfter vi fram er bostad, från sin allra bästa sida. Varje hem är unikt! Vi gör din bostad mer ljus, luftig, mysig och den blir då mer attraktiv och förhoppningsvis stiger försäljningspriset. Ju mer inbjudande, inspirerande och fina bilderna är som visas på just ditt boende på Internet, i tidningar m m, gör att fler spekulanter kommer till visningen. Idag får man ofta 5-15% mer betalt för bostaden när man använder sig av homestyling. Du skulle väl aldrig drömma om att sälja bilen otvättad eller ha visning på huset eller lägenheten utan att städa? Det är lika självklart att styla bostaden inför en försäljning. Vi har flera olika paket för homestyling, beroende på om du vill göra förändringarna själv eller vill ha hjälp med utförandet. Och kostnaden beror på hur omfattande förändringar som behövs och vad du har budget för. Hör av dig till oss för att få exakta priser för just ditt behov, full möblering eller rådgivning. Vi har olika paket, small, medium och large homestyling. Vi berättar gärna mer för dig!

HOMESTYLING MED ”GÖR DET SJÄLV-LISTA”:

Vi gör ett hembesök hos dig, går igenom din bostad och ger efter besöket en kort konsultation, med råd om vad du kan förändra i ditt hem inför försäljningen. Som t.ex komplettera med kuddar, ta bort vissa möbler, dekorera med blommor, ljussättning osv. Du gör förändringen och förbättringarna själv, vi arbetar fram en åtgärdsplan och en eventuell inköpslista för stylingen.

Pris: Fast pris 3.500 kr för hela bostaden. (upp till 200 m2 därefter enligt ök.)

HOMESTYLING AV INREDARE:

Ofta så räcker det med att ditt hem behöver uppdateras lite inför en försäljning. Här genomför vi homestylingen hos dig. Det kan vara hela eller delar av bostaden. Vi går igenom bostaden tillsammans med er för att se vad som behöver åtgärdas. Vi lyfter bort, lägger till möbler och inredning. Vi stylar upp med bla belysning, växter, kuddar och andra textilier, inredningsdetaljer osv så att din bostad känns så fräsch och luftig som möjligt, men ändå hemtrevlig, för att lyfta ert hem inför fotografering och visning. Vårt mål är att få er bostad att kännas rymlig, ljus och ombonad. Innan arbetet med bostaden sätter i gång så går vi självklart tillsammans igenom förändringar och hur hela styling proceduren ska gå tillväga.

Pris: från 9.500 kr för ett hem som är helt eller delvis möblerat. Priset är endast en riktlinje för arbetsinsats, transport- och möbelhyra. Kontakta oss för kostnadsfri offert.

INREDARE SOM ”BOLLPLANK”

Ibland behöver man bara någon att bolla sina tankar och idéer med. Passar tapeten ihop med soffan? Är färgsättningen i sovrummet rogivande? Har vi bundit ihop våra stilar på ett harmoniskt sätt? Frågorna kan vara många. Vi kommer gärna hem till dig och agerar bollplank. Vi går under ca. 2 timmar igenom rum för rum; hall, badrum, kök, klädkammare och ger muntliga tips och idéer på; färgsättning, tapeter, mattor, gardiner, belysning, möblering, val av möbler, förvaring osv. Kanske planerar du att renovera hemma och vill ha lite tips och någon att bolla med innan du sätter igång? Du ställer frågorna, vi ger svaren!

Pris: fast pris 2500 kr.

KOMPLETT INREDNING AV DITT HEM

Det är upp till er hur mycket som ska göras. Vi inreder efter era önskemål och hjälper er att få ett hem som ni kommer att trivas i. Ni slipper åka runt i många olika butiker, utan istället så presenterar vi ett förslag på er nya inredning med material, prover, bilder och ritningar. Vi går igenom bostaden tillsammans med er för att se vad som behöver åtgärdas utifrån dina behov och önskningar. Därefter mailar vi en offert som ni i lugn och ro tar ställning till. Om ni godkänner offerten, arbetar vi fram en moodboard samt en åtgärdsplan och en inköpslista för inredningen. Innan arbetet med bostaden sätter i gång så presenterar och går vi igenom förändringar och hur stylingen ska gå tillväga. Kontakta oss för ett kostnadsfritt första hembesök!

Pris: 750 kr/timme. (Kostnader för eventuella inköp av material och hantverksarbete tillkommer).

INREDNING AV OFFENTLIGA MILJÖER

Offentliga miljöer behöver ge ett gott första intryck. Det är en del av er image och ansikte utåt. Vad ni än behöver hjälp med; exempelvis entré, personalrum, väntrum, kontor m m, så hjälper vi er. Vårt mål är att, efter era behov, skapa en bra arbetsmiljö för er och en trevlig plats för kunden. Vi går igenom platsen tillsammans med er för att se vad som behöver åtgärdas utifrån behov och önskningar. Därefter mailar vi omgående en offert som ni i lugn och ro tar ställning till. Därefter bokar vi ett presentationsmöte där vi presenter förslag via en moodboard samt en åtgärdsplan och en eventuell inköpslista för stylingen. Så jobbar vi fram ett resultat tills ni känner er nöjda. Innan arbetet sätter i gång så går vi tillsammans igenom förändringar och hur stylingen ska gå tillväga.

Pris: 750 kr/timme. (Kostnader för eventuella inköp av material och hantverksarbete tillkommer).


 

Ett avtal med uppgifter om tider, omfattning, kostnader och fakturering tecknas inför varje uppdrag. Vi mailar alltid en offert som ni i lugn och ro tar ställning till innan arbetet sätter i gång.

Om du vill behålla en del eller alla dina nya inredningsdetaljer kan du direkt få köpa de saker vi säljer i våra egna butiker.

Kontakta oss med dina frågor och funderingar eller för ett kostnadsfritt första hembesök!